Вебінари: Розбір ключових аспектів щодо медичних виробів та впливу європейських регламентів

У листопаді 2023 року компанія “Кратія” провела чотири вебінари, які стали ключовими у розгляді оцінки відповідності медичних виробів та впливу визнання європейських сертифікатів на ринок медичних виробів в Україні.

Перші два заходи, проведені 7 та 14 листопада, були спрямовані на основи оцінки відповідності. Вебінар 7 листопада став корисним для як для імпортерів і дистриб’юторів, так і для національних виробників. Вікторія Мороз, фахівець по ключових клієнтах, розглянула класифікацію медичних виробів, процедури оцінки, ринковий нагляд та інші ключові аспекти. Доступ для учасників був безкоштовним, що дозволило глибше ознайомитися з процесами оцінки відповідності.

14 листопада Максим Багрєєв, керуючий партнер, поділився важливими досвідом щодо впливу вимог та процедур в Україні на розуміння закордонних партнерів. Заходи здобули популярність та стали основою для активного обміну досвідом.

Ще два вебінари, проведені 21 та 24 листопада, були спрямовані на визнання ЄС сертифікатів на медичні вироби в Україні. Програми вебінарів були зосереджені на законодавчих вимогах, продовженні перехідного періоду MDR та процедурі визнання ЄС MDR та IVDR сертифікатів.

Варто зазначити, що Україна з 2016 року проводить процедуру визнання, яка отримала значний попит серед іноземних виробників. Це сприяло розвитку медичного ринку країни та полегшило вихід іноземних виробників на український ринок через оцінку відповідності шляхом перевірки документації.

Всі чотири вебінари були важливими для уповноважених представників в Україні, іноземних та національних виробників, які працюють на українському ринку медичних виробів або зацікавлені у виході на нього.

Ці вебінари забезпечили доступ учасників до корисної інформації щодо легалізації медичних виробів в Україні.

Наші заходи проводяться українською та англійською мовами. Таким чином, ми намагаємося забезпечити доступність та різноманітність.

Якщо у вас є питання, не соромтеся звертатися до нас через електронну пошту чи телефон.

З повагою,
Команда компанії “Кратія”

Поділитися:

Будьте в курсі - підпишіться на нашу розсилку.

Адрес:
ул. Баггоутовская 17-21, 6-й этаж, 04107, г.Киев, Украина
График работы:
Пн-Пт с 9-30 до 18-00 по киевскому времени (GMT +02:00)